Pudasjärven tulosten mitätöinti

Mailille.netin ylläpito on yksimielisesti päättänyt hylätä Pudasjärvellä 9.9.2012 ajetun No Speed Limit 2 -tapahtuman tulokset mailille.net -sivuston listoilta.

Syynä tähän on useasta lähteestä saatu runsas palaute koskien virallisten tulosten epäluotettavuutta. Usealle autolle on kirjattu sekä 1300m, että 1609m kohdalta nopeuksia, jotka eivät ole olleet samassa linjassa kuljettajien omien mittalaitteiden kanssa ja osa tuloksista on jopa siinä määrin poikkeavia, ettei ylläpito voi olla vakuuttunut tapahtuman tulosten oikeellisuudesta miltään osin.

Mikäli tapahtuman johdosta listoille päässeillä henkilöillä on esittää ajostaan kiistatonta tietoa tukemaan järjestäjän ilmoittamaa virallista tulosta, voidaan tulos kirjata uudelleen listalle.

Mailille.net pahoittelee tilannetta omasta puolestaan ja toivottaa kaikille hyvää loppusyksyä ja puuharikasta talvea talleissa. Keväällä päästään jälleen tositoimiin ja tuloksia aletaan kirjaamaan heti ensimmäisestä tapahtumasta lähtien.

Vastaa