Pudasjärven tulokset

Pudasjärvellä toissa viikonloppuna ajettu No Speed Limit poiki jälleen uuden 500whp.net -kerholaisen 300kmh ylityksen. Madhand kiihdytti MKIV Supransa nopeuteen 302,44kmh, ollen päivän nopein auto. Pudasjärven lentokentän soveltuvuus täyden mailin ajoon on viime vuoden tapaan jälleen tapetilla, kun nopeimmat ajoivat pitkäksi päätyen hiekalle jarrutuksen päätteeksi. Olisiko aiheellista jättää täysi maili vähintään 2500m kentille ja ajaa vain osamatkoja lyhyemmillä kentillä? Keskustelua käydään usealla taholla asian suhteen ja ensi kausi näyttää jälleen, missä mennään.

Jäljellä on vielä avoimista täyden mailin tapahtumista Lappeenrannan Ilmailupäivä, joka ajetaan runsaan viikon päästä 1.9.2012. Alustavien tietojen mukaan Pudasjärvellä 8.9.2012 ajettavassa No Speed Limit -tapahtumassa ajetaan myös mailin matka.

Pudasjärven autojen Top 5 -tulokset mailille.netissä.

Vastaa