Kirjoittajan arkistot: admin

Tx2K17 ja Qatar Mile 2017 – jälleen uusia ennätyksiä maailmalla

Teksasissa vuosittain järjestettävä Tx2K-tapahtuma järjestettiin taas 16.-19.3.2017. Samanaikaisesti järjestettiin myös Qatar Mile 2017 -tapahtuma 24.-25.2. ja 17.-18.3.2017.

Uusia maailmanennätyksiä syntyi jälleen. Kuten ensimmäinen 6 sekunnin varttimaili sekä Qatarissa ajettu 248.32mph eli järkyttävät 399,64km/h 1/2 maililla. Niistä kertokoot videot puolestaan.

Tapahtumien tuloksista lisää voi lukea täältä:
http://tx2k.com/tx2k17/
http://qrc.qa/results/

AMS Alpha G Nissan GT-R R35 6.93@196mph varttimaililla Teksasissa

sekä Rob Tunedin säätämä Alpha Logicin Nissan GT-R R35 399,64km/h 1/2 maililla Qatarissa.

500whp.net Goes Japan

500whp.net -raporttiryhmä vieraili tammikuussa 2017 Japanissa. Pääkohteena reissulle oli tietenkin Tokiossa järjestettävät jokavuotuiset Tokyo Auto Salon -messut. Messujen lisäksi raporttiryhmä kiersi lukuisissa autopajoissa sekä kartoitti paikallista autoskeneä.

Tarkemmin näistä seikkailuista voitte lukea Tuning.fi -lehdestä. Tokyo Auto Salon -messuista on juttu Tuning.fi -lehden numerossa 1/2017. Lisää tarinoita luvassa seuraavissa numeroissa.

Underground Racing Huracan: Uusi puolen mailin maailmanennätys 247.25 mph

Rapakon takana kaikki on suurta ja messevää.

Underground Racingin X Version Twin Turbo -paketilla varustettu 2015 Lamborghini Huracan LP610-4 näytti 10.9. Oregonissa muille kaapin paikan puolen mailin ajoissa. Nopeutta kertyy tajuttomat 247.25 mph eli suomeksi karvan alle neljä sataa (397.9 km/h). Auto näyttää kulkevan kuin juna kiskoilla, rengastuksena Toyo R888:t.

Mukana karkeloissa myös ripeähkö 2013 Lamborghini Gallardo LP570-4. Ihme että taka”lasi” ei mene säpäleiksi. Gallardon tulos 244.77 mph. :)

Eipä tähän jää paljoa pohjolassa sanottavaa, katsokaahan videot.

Korkeintaan mietityttää, että mitä vehkeet mahtaisivat kelata täydellä maililla ja että ”What’s the retail on one of those?”…

500whp.net goes AMW and Standing Mile Lappeenranta #2 2016, over and out!

500whp.netin tiimi otti määränpääksi kesäkaupunki Lappeenrannan vuoden toisen mailitapahtuman, jälleen kerran.

Perjantaina ja lauantai-aamusta dynottelimme kerhokalustoa mailikuntoon AMW Dyno Servicellä. Uusi rihlattu 2wd-rulla pelitti hienosti ja tarjosi hyvät pidot, vehkeet eivät räjähtäneet.

amw

Reilusti myötätuulinen ja aurinkoinen sää siivitti jo varhain aamulla Jarpin Supran kovaan tulokseen 327 km/h. Alla incar vedosta, onnea Jarpille toimivasta paketista.

nor

Jonottelua kentällä.

jono

Aiempia huuteluita lunastamaan saapui kuitenkin pelipaikoille Klemma Aristonsa kanssa iltapäivän puolella. Muutamien test runien jälkeen Aristo alkoi rokkaamaan ja tulosta syntyi F&C meiningillä. Ykkössija komeasti Kymenlaaksoon lukemalla 345 km/h! Kansipahvi taisi antautua viimeisessä rypistyksessä, tai itseasiassa koko kansi ja syyläri, jne.. Joka tapauksessa kova ensi rykäisy Klemmalta, suoraan Top-vitoseen.

klemma

Tuomaksen C6TT Corvette löytyy päivän toiselta sijalta luvuin 329. Autoon nähden veto oli kevyt ja lukuisien tekniikkamurheiden siivittelemä. Ei se ihan putkeen näytä tosiaan menevän.

Vette on silti aivan helvetin upea, todellinen potentiaali jää nähtäväksi myöhemmin.

tuomas

Kolmen sadan ylityksiä oli yhteensä 15 kappaletta kahdeksan eri auton toimesta, nähtävää piisasi. 300 km/h ylitykset, vanhojen tulosten päivitykset sekä Top10-listan puhdistukset ovat tehty Mailille.netin-listoille.

Vastaavasti mopoilijoilla oli tarjota aivan käsittämätön, joskaan ei ennenkuulumaton neljän sadan ylitys tuloksella 406 km/h. Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa Strengin Timolle.

mopo

Fakta on kuitenkin se, että aiempi autopuolen enkka ei rikkoutunut taaskaan…

Asiaa pohdittiin pakoäänikisasta tunnetuksi tulleella itärajan pinnassa sijaitsevalla kesähuvilalla.

mokki

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

mokki2

Yhtä juttua on muuten jo pitkään ihmetelty… Oisko Lada-porukoilla mitään tyhjentävää kommenttia miksi heitä ei näkynyt kentällä haastamassa Klemman Aristoa? 345 km/h on huippusuoritus!

500whp.net over and out!