Joensuussa ajettu uusi seisovan mailin Suomen ennätys!

SuperJorma Karjalainen ajoi Mika ”PowerKing” Salosen rakentamalla Kawasaakeli-maanopeusmoottoripyörällä tänään uuden Suomen ja Euroopan ennätyksen seisovalla maililla. Tulos 420,76 km/h syntyi jo 1491,2 metrin matkalla erittäin vaativissa tuuliolosuhteissa Joensuun lentokentällä. Maailman rankingissakaan ei tämä tulos kalpene, sillä kyseinen vauhti yltää maailman kaikkien aikojen seisovan mailin nopeusennätyksissä sijalle neljä. Samalla pyörällä ajettiin myös Tuomo Hoikkasen toimesta suomen kakkostulos, 390,14 km/h.

Samaan tapahtumaan mahtui vielä toinenkin kansainvälisen tason ennätys, kun Marjut Kiiskilä pyyhkäisi Turbobusallaan uuden naisten Euroopan ennätyksen tuloksella 364,9 km/h.

500whp.net ja mailille.net onnittelee ennätyksen ajaneita kuljettajia tiimeineen! Mailille.net oli paikalla ennätystehtailussa.

Vastaa