AMW Dyno Service Ay – uusi yhteistyökumppani!

Vaikka 500whp.net jäseniltä tietotaitoa löytyy suhteellisen paljon, niin usein ammattiapu on kuitenkin tarpeen. Varsinkin silloin kun tarkka tehonmittaus tulee kysymykseen auton säädöistä puhumattakaan. AMW Dyno Service on ollut 500whp.net jäsenten luottopaikka jo vuosia ja nyt yhteistyökumppanuus on vihdoin virallista.

”500whp.net kerhon autojen tehomäärät ja rakentamisen taso ovat Suomen mittakaavassa hienolla tasolla. Jotta kehitys jatkuisi muodostettiin yhteistyökuvio josta hyötyvät kaikki jäsenet sekä AMW.”, Juha ”Maatsi” Martikainen kertoo.

Autojen tehot ovat kasvaneet tasaisesti kokoajan ja nyt monessa autossa on jo lähelle tai jopa yli 1000 hevosvoimaa. Dynamometrin mittauskapasiteetti alkoikin olla jo kipurajalla, joten vanhan 4wd dynamometrin tueksi on nyt valmistettu uusi 2wd tehonmittauslaite jolla saadaan mitattua luotettavasti ja turvallisesti todella tehokkaat autot. Dyno on vähintään neljä kertaa ”tehokkaampi” kuin vanha ja siihen tulee lisäksi vielä pyörrevirtajarru jolla saadaan tarvittaessa lisäkuormaa sekä kaikki säätöhienoudet. Vanhaan dynoon tulee myös pieniä parannuksia pidon suhteen.

http://www.amwdynoservice.com/
AMW Facebook

amw1
amw2
amw3